Lange Leen en de achtling

Juni 2017 is "Lange Leen en de achtling" vanuit Uitgeverij Clavis uitgegeven. Het eerste prentenboek dat ik geïllustreerd en geschreven heb.

De achtling gaat voor oma een brief posten. Hun grote zus Leen nemen ze niet mee: die is onhandig lang. Maar voor een piepkleine achtling kan de wereld groot en gevaarlijk zijn ...

Een grappig en spannend prentenboek over familie, samenwerken en verschillen overwinnen. Voor kinderen (met of zonder acht broertjes en/of zusjes) vanaf 5 jaar.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

In 2016 maakte ik het prentenboek: "Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap"  in opdracht van het poppentheater De Vliegende Koffer.
Schrijfster: Charlotte De Lange

Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer om het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Dat gaat over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap.

Onderweg ontmoet hij de kleurrijke figuren Vleermuis Vlerk, Glitter Glimworm en kapitein Blauwbaard.

© 2018 Colinde van Dal Illustratief Ontwerp

 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now